Kan jag returnera eller byta en produkt jag beställde?

Retur

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din produkt och ha möjlighet att pröva produkten ordentligt inomhus för att se att storleken och passformen är lämplig. Om du ångrar köpet, om produkten inte är som du föreställt dig eller storleken inte passar har du full returrätt i 14 dagar från mottagningsdatumet. Vid retur ska produkten skickas i originalskick, produkten ska vara oanvänd och ha med originalförpackningar samt etiketter/taggar. Skicka produkten/produkterna via utlämningsstället där du hämtade dem. När vi har tagit emot produkten/produkterna kommer inköpsbeloppet att utbetalas till ditt kontokort eller bankkonto eller krediteras på din faktura.

Om du inte löser ut paketet kommer det att ligga kvar hos ombudet i 14 dagar och returernas sedan till oss. Vi återbetalar inköps- och leveranskostnaderna när vi har behandlat den returnerade beställningen.

Byte

Tyvärr är det inte möjligt att göra ett byte. Ifall du vill byta en produkt, gör vänligen en retur och sedan en ny beställning i webshopen. Vi återbetalar köpsumman på den returnerade produkten enligt betalningsmetod då vi mottagit produkten.

Produkter som har inhandlats på Reima webbshop kan inte bytas i våra fysiska butiker.

Mer om returnering kan du läsa här.

Behöver du hjälp? Kontakta oss Kontakta oss