Hur returnerar jag?

Alltid gratis retur. 14 dagars öppet köp.

1. Gör returpaketet klart: Fyll i returblanketten du fick vid leveransen och lägg den i paketet tillsammans med produkterna du returnerar. Använd originalförpackningen eller annan lämplig förpackning.

2. Fäst den förbetalda returetiketten på paketet: Stäng paketet ordentligt och se till att returetiketten är synlig.

3. Returnera paketet till närmaste PostNord serviceställe.

Returnera med Budbee: Om Budbee har levererat ditt paket har du möjlighet att även returnera med Budbee. Läs hur du returnerar med Budbee.

Återbetalningen sker då vi mottagit din retur till vårt huvud lager från Malmö. Du får ett e-postmeddelande då vi mottagit din retur och återbetalningen sker med samma metod som du använde vid det ursprungliga köpet.

Kundservice

Ifall du har frågor gällande returnering, kontakta vänligen vår kundtjänst Tel.: (+46) 10 199 1668 (mån-fre 8-14) E-post: kundservice.se@reima.com

Om du valt Klarna faktura / konto som betalningsmetod kan du sätta din faktura i pausläge tills din retur är hanterad. Logga in på Klarnas hemsida eller i Klarna Appen. Du får en ny faktura när återbetalningen hanterats.

Återbetalningsinformation

Om du returnerar en komplett beställning får du ersättning för beloppet som betalats vid inköpstillfället samt leveranskostnaden. Om du returnerar färre varor än den fullständiga beställningen får du ersättning för beloppet som betalats för produkten/produkterna som returnerats. När vi har tagit emot och behandlat din retur erhåller du motsvarande belopp. Du får ett E-postmeddelande då vi har tagit emot och behandlat ärendet. Återbetalningen sker inom 14 dagar från det att vi mottagit ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att vi mottagit ditt returpaket eller ett kvitto på att produkterna sänts tillbaka. Utbetalning sker med samma metod som du använde vid det ursprungliga köpet. På det belopp som återbetalas har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning i den mån sådan värdeminskning beror på att du som kund har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

Reklamation

Du bör undersöka alla produkter noggrant för att förvissa dig om att de är felfria. Reklamationen skall ske inom skälig tid efter det att felet upptäckts eller borde ha upptäckas (2 månader anses som skälig tid för upptäck av skada/defekt). Rätten att reklamera en vara gäller upp till 3 år efter varans mottagande. Garantin täcker den defekta produkten och delar som saknas. Garantin täcker inte defekter som orsakats av normalt slitage, ivrig eller våldsam lek eller felaktig användning. Du kan returnera varan till vår returadress som finns på returblanketten. Av denna anledning rekommenderar vi att du behåller returblanketten i minst 3 år. Vänligen kontakta vår kundtjänst för närmare anvisningar så fort du upptäcker felet. Om paketet verkar vara skadat kan du låta bli att ta emot det hos ombudet. Om så är fallet returneras varorna till oss efter 14 dagar och vi utfärdar en full återbetalning (inklusive leveransavgifter). Eventuella andra kostnader som uppkommit i samband med reklamationen ersätts också. Om en vara saknas bör du kontakta webbutikens kundtjänst via E-post: kundservice.se@reima.com och beskriva problemet.

Behöver du hjälp? Kontakta oss Kontakta oss