Hur returnerar jag?

Alltid gratis retur. 14 dagars öppet köp.
1. Gör returpaketet klart: Fyll i returblanketten du fick vid leveransen och lägg den i paketet tillsammans med produkterna du returnerar. Använd originalförpackningen eller annan lämplig förpackning.
2. Fäst den förbetalda returetiketten på paketet: Stäng paketet ordentligt och se till att returetiketten är synlig.
3. Returnera paketet till närmaste PostNord serviceställe.
Returnera med Budbee: Om Budbee har levererat ditt paket har du möjlighet att även returnera med Budbee. Läs hur du returneran med Budbee.

Om du valt Klarna faktura som betalningsmetod kan du sätta din faktura i pausläge tills din retur är hanterad. Logga in på Klarnas hemsida eller i Klarna Appen. Du får en ny faktura när återbetalningen hanterats.

Återbetalningsinformation

Om du returnerar en komplett beställning får du ersättning för beloppet som betalats vid inköpstillfället samt leveranskostnaden. Om du returnerar färre varor än den fullständiga beställningen får du ersättning för beloppet som betalats för produkten/produkterna som returnerats.

När vi har tagit emot och behandlat din retur erhåller du motsvarande belopp. Du får ett E-postmeddelande då vi har tagit emot och behandlat ärendet. Återbetalningen sker inom 14 dagar från det att vi mottagit ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att vi mottagit ditt returpaket eller ett kvitto på att produkterna sänts tillbaka.

Utbetalning sker med samma metod som du använde vid det ursprungliga köpet. På det belopp som återbetalas har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning i den mån sådan värdeminskning beror på att du som kund har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

Behöver du hjälp? Kontakta oss Kontakta oss